Nastavení systému

Videa

Celá sekce videa je nastavena tak že klienti vidí v seznamu všechna videa. Samostatné video (obsah) už potom vidí pouze ti, kteří mají přístup.

Při vytvoření nového videa, můžete každému videu přidělit klienty nebo resp. skupinu klientů kteří uvidí obsah videa.

Pokud chcete využít placená videa doporučujeme tento postup:

  • Přejděte do administrace videí a vytvořte si několik videí jako veřejná - tzn. uvidí ho každý klient, který si zobrazí sekci videa. Doporučujeme vytvořit jedno úvodní video, aby klienti viděli co je čeká.
  • Přejděte do skupiny klientů a vytvořte si skupinu klientů, kteří budou mít přístup po zaplacení.
  • Do této skupiny si přiřaďte klienty kteří zaplatili a uvidí jak veřejná tak i placená videa. Klienty můžete přiřadit v části administrace klientů.
  • Při vytváření nového videa si můžete zvolit zda video bude veřejné a nebo ho uvidí pouze vybraná skupina klientů (ti kteří mají zaplaceno).
  • Pokud chcete přidávat nebo ubírat klienty, kteří mají právo vidět placená videa, stačí když klienta vložíte do dané skupiny nebo naopak ho ze skupiny vyřadíte.

Pokud máte hodně videí, je možné je přehledně rozdělit do jednotlivých skupin.

Nezapomeňte si nastavit na serveru YouTube videa neveřejná.


Skupiny klientů




Přiřazení klienta do placené sekce videí




Nstavení přístupových práv pro video




PROVOZOVATEL